Wat kleuren vertellen…

Was het motto voorheen: ‘Met een witte blijf je zitten’, inmiddels hebben we gezien dat de maagdelijke carrosseriekleur helemaal terug is in autoland. De keuze voor een bepaalde kleur zegt overigens veel over je personality. Herkenbaar?
Wit: Je begint graag met een schone lei en je auto moet emoties opwekken en tegelijkertijd rustgevend zijn. Je bent snel verveeld en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

peugeot2072.jpg

Zwart: Jouw ideale wagen is een stijlvolle en liefst ook luxe sedan met een vleugje raffinement en liefst veel technosnufjes. Je bent gedisciplineerd en hebt een uitgesproken smaak, veel wilskracht en visie.

alfabrera.jpg

Geel: Je bent actief en vrijgevig en je auto biedt vooral praktisch nut. Al je geliefden moeten erin passen! Je gaat dus vaak voor een auto met veel bagageruimte en zitplaatsen. (Niet deze Daihatsu dus, al is hij wel gaaf in geel!)

daihatsucopen.jpg

Zilvergrijs: Is de meest verkochte kleur in Nederland. Omgaan met gevoelens is moeilijke materie voor jou en je bent liefst in gezelschap van denkers. Je auto moet stijlvol zijn, maar niet pronkerig.

bmwx3modeljaar2007.jpg

Rood: Ambitieus, impulsief, intens en energiek: die steekwoorden passen helemaal bij jou. Je bent extravert en profileert je graag als leider, zowel op de (snel)weg als in je persoonlijke leven en werk. Je gaat voor snelle doch betrouwbare auto’s.

hondacivictyper.jpg

Blauw: Helderblauw staat voor gevoeligheid, creativiteit en verbeeldingskracht. Donkerblauw staat voor onafhankelijkheid en een groot verantwoordelijkheidsbesef.

astraopc.jpg

Groen: Behoedzaam observerend. Maar ook nieuwsgierig en gesteld op comfort. Met een middenklasser kun jij het goed vinden, maar ook de ruime gezinswagens (MPV’s en SUV’s) spreken jou aan.

jeepcompass.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*