Vrouwen achter het stuur….

bloed aan de muur!

carwoman.jpg

Hier een kleine bijdrage van een collega-journalist:

“Vanochtend reed ik in de spits op de A2 en vanuit mijn linkerooghoek zag ik dat ik werd ingehaald door een vrouw die om en nabij de 140 reed in een nagelnieuwe Golf. Ze zat ver voorover en keek in haar binnenspiegel terwijl ze mascara aanbracht.
Ik keek een paar seconden fronsend voor me en toen ik weer keek zat ze halverwege mijn rijstrook en was nog steeds bezig met haar wimpers.
Als man zijnde word ik uiteraard niet gauw bang. Maar zij liet me zo schrikken dat mijn elektrische scheerapparaat uit mijn rechterhand viel en de donut uit mijn linker. Hierdoor begon mijn linkerknie, waarmee ik stuurde, te wiebelen waardoor mijn mobieltje, dat ik tussen mijn linkeroor en schouder had geklemd in mijn koffie, die ik tussen mijn benen had gezet, viel. Daardoor liep mijn zaakje derdegraads brandwonden op, was mijn dure Nokia naar de filestijnen en miste ik een belangrijk zakelijk conferentie-gesprek.
Die verdomde vrouwen achter het stuur…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*