Vertel je eigen Porsche-verhaal

Porsche Cayman RVoor veel mensen is de aankoop van een Porsche een soort mijlpaal in hun leven. Een jongens, of meisjesdroom die uitkomt. En vaak zijn de verhalen erachter niet alleen vermakelijk, maar ook inspirerend. Daarom heeft men bij Porsche de Keep it Original Award in het leven geroepen. Op deze site kunnen trotse Porsche bezitters en bezitsters een foto van hun geliefde auto posten en het verhaal erachter uit de doeken doen.

Porsche-KIOA2

Valt jouw Porsche bijvoorbeeld op omdat hij dan wel bejaard, maar nog helemaal in nieuwstaat is? Heb je er gekke avonturen mee beleefd? Staan er opvallend veel kilometers op de teller? Of juist opvallend weinig? De Porsche-eigenaar met het meest bijzondere verhaal, wordt beloond met de Porsche Keep it Original Award 2011.

Porsche-KIOA

Na opname van jouw Porsche in het Proud fotoalbum kunnen bezoekers via deze site stemmen. De auto’s met de meeste punten worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Porsche-ambassadeur Gijs van Lennep. Voor de winnaar staat naast een Keep it Original Award ook een Porsche Classic Radio-Navigatiesysteem ter waarde van € 825,- klaar én zal zijn of haar Porsche worden tentoongesteld tijdens de International Porsche Collectors Day op zaterdag 17 september in Naarden-Vesting.

Porsche Cayman R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*