TomTom does it again!

Ik was altijd al een fan van TomTom (en Vodafone, zelfs bij de Sphinx in Giza was ik bereikbaar), maar nu ze samen met de telecom-gigant ook nog eens de files voor me bijhouden kunnen ze helemaal niet meer stuk!


Voordat je vertrekt kijk je even of het oke is om te gaan of om nog even de krant te lezen, een boodschap te doen of de wekker nog even op snooze te laten staan. TomTom presenteert de filegegevens zelfs over tien keer zoveel wegen als de bestaande verkeersinformatiediensten: 23000 km asfalt. En de info wordt iedere drie minuten ververst. Klanten die (anoniem) rondrijden verzorgen de info over de verkeerssituaties overal in Nederland. Word je lid, dan is het eerste jaar gratis. Daarna kost het maandelijks 10 euro.

1 Comment on “TomTom does it again!

  1. Tom Tom is bij mij ook heilig. Ik heb ook andere navi systemen gehad van o.a. Acer maar Tom Tom is nog altijd de beste. Zelfs een vriend van mij dat een veel duurdere navi heeft stond verbaasd over de snelheid van de software!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*