Tijd voor Tom

tomVoor autocoureur Tom Coronel is het dit jaar 20 jaar geleden dat hij zijn carrière in de autosport begon. Ter gelegenheid van dit jubileum werd niet alleen het boek ‘Tom Coronel – 20 jaar op de limiet’ uitgebracht, maar ook een bijzonder horloge.
De afgelopen 5 jaar werkte Tom samen met horlogemerk TW Steel. Het horloge ter ere van het 20-jarig jubileum is het derde horlogemodel uit de samenwerking. Tom heeft dit model zelf ontworpen, in het design zijn dan ook een aantal aspecten meegenomen die refereren aan zijn racecarrière.

Coronel_horloge[1]

Het model is voorzien van een zeer nauwkeurig Japans uurwerk. Japan vormt een rode draad door Tom’s race carrière. De gele kleur van de accenten op de wijzerplaat komt terug in Tom’s racepak en de SEAT León TDI waar hij in rijdt. “Ik vind het super dat TW Steel dit model uit brengt. Het is ook echt een prachtig klokje, het matte, geborstelde staal geeft het horloge een echte ‘racy’ look. Ook uniek is de constructie, alle losse onderdelen zijn door middel van inbusbouten bevestigd. Een mooie manier om 20 jaar racen te vieren, op naar de 40!” aldus een trotse Tom Coronel.

Coronel_Horloge_-_achterkant[1]

Dit exclusieve horloge is in beperkte oplage, 450 stuks wereldwijd, verkrijgbaar. Het horloge wordt geleverd in een zwarte aluminium box, samen met een exemplaar van het boek. Bestel hier het horloge met 48mm uurwerk. En hier is de variant met 45mm uurwerk verkrijgbaar.

3 Comments on “Tijd voor Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*