The Great Global Warming Swindle

Iedereen die graag autorijdt en alleen Al Gore’s ‘An Inconvenient Truth’ heeft gezien (en is geschrokken): kijk ook eens naar deze documentaire: The Great Global Warming Swindle. Ik heb ‘m gekocht en was er net zo van onder de indruk als van die van Gore.

Ieder verhaal heeft twee kanten, zo ook het verhaal van Al Gore – van wie ik het overigens wel ontzettend jammer vind dat hij destijds niet de nieuwe US President is geworden. Maar om nou alles aan de CO2 uitstoot toe te schrijven gaat me ook wat ver. Hoewel we met velen zijn op deze wereld, zijn we nog steeds zo ontzettend nietig… In de documentaire vond ik veel bewijs dat de ZON ons klimaat beheerst en niet zozeer wij met onze uitstoot. Dat wil niet zeggen dat we niet alles op alles moeten zetten om zo schoon mogelijk te leven – ik vind het super dat automerken van alles doen om hun auto’s schoner te maken – maar om nou te zeggen dat we over tien jaar Nijmegen aan Zee hebben is volgens mij wat overtrokken… Ik geloof niet in bangmakerij. Op YouTube vind je nog veel meer delen van de docu The Great Global Warming Swindle.

0 Comments on “The Great Global Warming Swindle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*