Tempur autokussen

Ken je het merk Tempur? Zij maken de meest geweldige, drukverlagende bedden cq matrassen. Ik heb ooit proef-gelegen in een speciale kamer in de showroom en was al bijna naar dromenland toen de verkoper ons kwam wekken 😉 Het vormt zich helemaal naar je lijf, heeerlijk. Ik heb het destijds wegens te duur niet gekocht, maar het materiaal dat ze gebruiken wordt onder andere door NASA gebruikt om de spieren en gewrichten van piloten en astronauten te verlichten. En: het merk is nu ook actief buiten de slaapkamer.

Omdat niet iedereen is gezegend met lekkere Recaro’s, kun je de Car Comforter, een kussen, op je autostoel leggen waardoor je zit en ruggedeelte maximale ondersteuning krijgen. Er zit zelfs een verstelbare lendensteun in die naar boven en naar beneden kunt schuiven zodat je hem helemaal naar jouw lijf vormt. Ideaal tijdens lange ritten naar de vakantiebestemming denk ik zo. De Car Comforter kost €199 en is verkrijgbaar bij de TEMPUR dealer. Voor de dichtstbijzijnde klik je hier.

3 Comments on “Tempur autokussen

  1. Ik zag bij de Tempur dealer in m’n woonplaats dat ze ook zadeldekjes voor op de fiets hebben. Da’s misschien Joost’s goedkopere oplossing? 😉

    En die bedden liggen ‘hemels’, maar kosten inderdaad nogal veel. Helaas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*