Tag Heuer Night Vision Glasses

Het staat very interesting en het werkt ook nog: Tag Heuer ontwierp speciale brillen die je zicht tijdens het ochtendgloren en de schemering verbeteren: Night Vision glasses.

Ze worden regelmatig gedragen door F1 en LeMans coureurs en deze zijn speciaal gemaakt voor ons ‘gewone’ automobilisten. Ze hebben titanium frames in twee vormen: wijd en panorama. Tag Heuer zegt erover: “The pale yellow lenses offer constant clear, sharp vision with a very high light transmission rate in order to contrast dark blue and green surroundings without changing colour perception. The special ophthalmic lenses offer an anti-reflective treatment, which reduces glare and offers more accurate sight.” Jawel…

Het antwoord op de vraag waar ze te koop zijn moet ik jullie even schuldig blijven, waarschijnlijk is er wel een adresje op de P.C. Hooftstraat ofzo… Op deze site werd ik – door het haperende landensysteem – niet veel wijzer.

14 Comments on “Tag Heuer Night Vision Glasses

 1. Euh, sorry hoor maar dit soort brillen zijn toch ook gewoon te koop bij de Halfords voor een paar euro? Waarom zijn deze zo anders, anders dan het Tag-Heuer logo. Of is dat het enigste wat anders is?

 2. He Viola,

  Volgens mij is de nederlandse importeur van deze brillen Sport vision Nederland, 0182 – 39 57 70…

  groet,

 3. Wist ik wel hoor Viola. Sarcasme is toch wat moeilijk over te brengen met alleen maar letters.

 4. :meeting: wist ik ook niet…
  totdat ik met Google terechtkwam bij
  codex.wordpress.org/Using_Smilies 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*