Super Snufjes

De drie fijnste, nieuwe ‘gadgets’ op autogebied:
Uit de serie lekker:

Koop je Peugeots nieuwe 207, dan kun je voor €50 een ‘parfumeur’ bovenin je dashboard laten installeren. Het is een houdertje dat je kunt losdraaien en waarin je een soort Senseo-pad legt. Stel je de ventilatieknop naar boven af, dan wordt de frisse buitenlucht vermengd met diverse bloemen- of pepermuntgeur.

peugeot207.jpg

Uit de serie comfortabel:
We spotten het in de duurdere wagens met leren bekleding zoals de Mercedes E-klasse 320 CDI. Hierin zit niet alleen stoelverwarming, maar ook stoelkoeling voor in de zomer. Hoef je met korte rok nooit meer aan het leer vast te plakken.

mercedese (2).jpg

Uit de serie veilig:
In Honda’s nieuwe Legend werkt de Cruise Control samen met het zogenaamde Collision Mitigation Brake System dat je waarschuwt als je te dicht op je voorganger rijdt. Eerst klinkt er een zoemer en knippert de ‘Brake’ waarschuwing op het dashboard. Reageer je niet, dan trakteert het systeem je op een venijnig waarschuwingsrukje van je gordels en remt de wagen zelf af. Is een botsing onherroepelijk, dan worden beide gordels strakgetrokken en wordt er hard geremd.

hondalegendinterieur.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*