Smaakmakertje… Aston DBS

Vorige week hadden fotograaf David en ik de eer om een van de weinige Aston Martins DBS-en in Nederland te fotograferen en te rijden. De auto, voor de gelegenheid voorzien van de echte Italiaanse Bond-nummerplaten uit de film, zou de volgende dag naar zijn nieuwe baasje gaan. We deden dus uitermate voorzichtig en uiteraard volgt later een uiiiiittgebreide indruk van deze dag en het rijden in de enige echte. En ik kan je melden: het was mals…. Kan niet ophouden met 
🙂
c-violaaston

Sorry trouwens dat ik er zo groot op sta en de auto zo klein… Maken we later helemaal goed 😉

5 Comments on “Smaakmakertje… Aston DBS

  1. Ik kan niet wachten!! De DBS is (op de DB9 (LM) na) mijn favoriete auto! Een vrouwelijke visie op mijn lieveling heb ik overigens nog nooit gehoord! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*