Segway by Chanel

Chanels creatieve directeur, Karl Lagerfeld, mag dan rondrijden in een Hummer H1s, maar het modehuis denkt ook aan de kleintjes. Zij hebben de Segway Personal Transporter een eigen tintje gegeven.

chanel_segway_450

Ik zie de Paris Hiltonnen van deze wereld er al op rondrijden op Rodeo Drive. En misschien is het iets voor de shoppende dames op de PC Hooftstraat? In elk geval is deze Chanel Segway zeer speciaal door het Chanel-tasje voorop, de zachte, gewatteerde handgrepen en de bijpassende modderflappen zodat je gemanicuurde handjes warm blijven en er geen spatjes op je netkousen komen. Ook zit het Chanel logo op de wieldoppen en op de voor- en zijkant. Topsnelheid is ongeveer 20 km per uur. Kijk hier voor meer Segways.

2 Comments on “Segway by Chanel

  1. Het is dan wel weer typisch dat ze het “off the road” model van Segway gekozen hebben ipv het normale model….of is dat met het idee in gedachte dat al de desbetreffende dames ook graag in oversized 4×4’s rondrijden??

  2. Ik denk het wel, het ziet er stoer uit en daar voelen de dames zich ‘veilig’ bij. Is net als met een grote, brede man aan je zijde 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*