Seat Ibiza: voor sporty babes

Als een sportief uiterlijk – en desgewenst dito motortje onder de kap – voor jou belangrijk is, maak dan eens ‘live’ kennis met de nieuwe Seat Ibiza. Het Spaanse merk gooide onlangs zijn oude ontwerpen in de recycling en kwam met een atletische nieuwe designtaal.

Seat_Ibiza_Cupra_2009_

Het resultaat: meer emotie, minder emissie. Bovendien werd de auto een heel stuk comfortabeler en geven de stoelen je nu aangename steun in rap bochtenwerk. Voor muziek is – hoe kan het ook anders bij een merk dat top-dj Armin van Buren als ‘mascotte’ heeft – gezorgd. Het zogeheten ‘black panel’ audiosysteem weet raad met cd-roms en MP3-bestanden en je kunt je MP3-speler of iPod prachtig kwijt in een speciaal vakje met aansluiting.

Seat_Ibiza_Cupra_2009 achter

Kies je voor de ‘Sport-Up’ uitvoering, dan is de Ibiza extra stevig geveerd en krijg je al meteen als je de straat uit rijdt het sportieve gevoel dat Seat kenmerkt. De besturing is ook niet te licht, zodat je altijd feeling houdt met het wegdek. Ben je een kilometervreter, dan is de 1.9 TDi (105 pk, 240 Nm) een aanrader. Snelheidsduivels vallen als een blok voor de onlangs geïntroduceerde FR of de Cupra. De Seat Ibiza staat bij je dealer en kost vanaf €13.895

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*