4 Comments on “Rijtest: Pagani Huayra

 1. Waan-zin-nig ding. Ben er helemaal weg van. Ik stel me voor dat de Pagani’s nu dezelfde impact hebben als de Lamborghini’s destijds.
  Ondanks dat ik behoorlijk Lamborghini-minded ben, zouden mijn centen richting Pagani gaan als ik plotsklaps stinkend rijk zou worden.
  Die Harry Metcalfe boft maar…

 2. Alle klassieke Lambo’s vind ik mooi, in elk geval in meer of mindere mate. Een nieuwe Lambo moet een V12 hebben. Ik hou niet van een V10 en de Gallardo is mij niet ‘Lambo’ genoeg…
  Maar gelukkig is dat allemaal niet iets waar ik mijn hoofd over hoef te breken 🙂

 3. Een Pagani is volgens mij te expressief, te vulgair. Doet te hard zijn best om op te vallen en anders te zijn zonder dat er hierachter een ideologie zit of dit de prestaties gaat verbeteren. Alleen in een sobere kleur konden de eerste Zonda’s me nog redelijk bekoren:
  http://www.youtube.com/watch?v=zIoFnfMhq_Y
  Het interieur heb ik steeds wat kitscherig gevonden. Bekijk Pagani eerder als een ode aan de motorbouwkunsten van Mercedes (zeker bij de atmosferische Zonda) die vaak wat onderbelicht blijven. Zo had Fangio het mogelijk ook in gedachten…

  Lambo’s waren vroeger geniaal, tot en met de eerste (spoilervrije) Countachen. De originele Murciélago vond ik nog eens een echte Lambo. Het nieuwere spul laat me eveneens koud…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*