Renault Twingo – Beurs van Geneve

De Twingo is altijd een populair (vrouwen)autootje geweest. Het Franse merk heeft er sinds het karretje in 1993 werd geintroduceerd maarliefst ruim 2,4 miljoen van verkocht. En dus staat nu de nieuwe in de startblokken, hij werd in Geneve onthuld.

twingovoor.jpg

Zoals bijna altijd het geval is, vond ik de concept mooier, sneller, hipper.

twingoconcept.jpg

Hoewel de nieuwe ook best aardig is voor het oog, vraag ik me af: willen vrouwen tegenwoordig nog een echt vrouwenautootje? Volgens mij gaat de trend namelijk eerder richting stoer en groter.

twingoachter.jpg

Of hij moet een racepak aan. Daarop speelt men bij Renault binnenkort in, er is me verklapt dat er ook een snelle versie van de Twingo komt, een RS. Het interieur van de nieuwe is wat ‘meer auto’ geworden, wat luxer en completer. Ik voorspel een zonnige toekomst. Maar of de toekomst net zo zonnig zal worden als die van z’n voorganger…?

twingointerieur.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*