PK – Autoprogramma

Vorig jaar won Sheila Verschuur samen met teammaat Sandra van der Sloot de SEAT Cupra-cup. Ze presenteert samen met Rob Kamphues en Bas van Putten het autoprogramma PK bij de KRO. Ik stelde haar een paar korte vragen:

sheilaverschuur.jpg

Je hebt een eigen item in PK, ‘Sjeezen met Sheila’. Hoe bevalt dat?
Sheila:
“Geweldig, da’s helemaal mijn ding. Ik neem het op tegen kandidaten op het circuit. Ik reed in hun ‘gewone’ straatauto, zij in mijn race-Seat en omgekeerd. Enorm gelachen want de meeste mannen lijden aan chronische zelfoverschatting en denken: ‘Dat win ik wel even van zo’n vrouwtje’. Om vervolgens te worden ingemaakt.”
Je test ook auto’s. Welke was je favoriet?
Sheila:
“Ik heb al in een Lotus en een Porsche Targa gereden, erg leuk want ik krijg normaal gesproken niet de kans om daarmee te rijden. Ik heb zelf een oude Renault Mégane en die kan ik net betalen. Maar mijn favoriete onderwerp was wel de Volkswagen Polo Blue Motion: zuinig, stil en leuk om te zien.”

sheilaverschuurpk.jpg

Hoe is de samenwerking met de heren Kamphues en van Putten?
Sheila:
“Prima. Ze helpen me waar ze kunnen en vallen er niet over als ik mijn tekst even kwijt ben. We vullen elkaar mooi aan. Bas is een lopende auto-encyclopedie, maar kan niet zo goed rijden. Rob is heel grappig en kan gemiddeld rijden. En ik ben gewoon Sheila en ik kan heel hard rijden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*