Onzichtbare Skoda

Nee, Sara Watson is geen vrouwelijke Hans Klok maar een studente uit het Britse Aston under Lyne. Toch heeft zij een auto ‘onzichtbaar’ gemaakt. Haar werk op de oude Skoda Fabia maakt deel uit van een tekenles in haar universiteit en schept de illusie dat je door de auto heen kunt kijken.

onzichtbare-auto

Aan de krant The Telegraph vertelde ze: “Ik was aan het experimenteren met het concept van de illusie, maar had iets tastbaars nodig om een grote impact te kunnen maken. Het werd deze auto. Als ik ermee rondrij stoppen mensen voor een beter kijkje en ik heb al mensen bijna zien botsen door het omkijken, dus het door mij beoogde effect is bereikt.” Steve Jackson, de eigenaar van Recycling Lives, het bedrijf dat de auto ter beschikking stelde, zegt: “Toen ik de eerste foto’s zag, dacht ik dat het een computerbewerking was. Maar toen ik beter keek, zie je dat Sarah het zeer gedetailleerd en kunstig heeft gedaan. De auto ziet er top uit.” Hier een korte impressie van de auto en Sara.

8 Comments on “Onzichtbare Skoda

 1. Vanaf de B-stijl naar achteren zie ik iets van 166. En A6 (?) in de achterlichten vanaf de zijkant gezien. Ok de voorkant is een Passat met een andere neus erop geplakt. Maar toch, niet slecht.

 2. Ok, Carwoman. Maar dat is dan ook de enige Skoda die er (zakelijk) mee door kan. De Fabia (vooral de combi en sedan) zien er toch niet uit? Dat moet je toch toegeven? Laat staan alle oudere Skoda’s? En de laatste versie van de Superb, ai. Maar ik erken: smaken verschillen.

 3. Nee, klopt, de Octavia combi is bij mij de enige Skoda waarin ik eventueel, wellicht, misschien gezien wil worden. 😉

 4. Goed gedaan door Sara Watson. Dacht zelf ook eerst aan een animatietruc.

  Skoda: De nieuwe Superb is mijn droomauto, het doet me pijn als ik vaak kritiek op die auto lees. Als ik het geld had………
  Vrijdag krijg ik mijn Aygo, ben ik ook blij mee…

  Viola: Leuke site, informatief, grappig.
  Mijn eerste bezoek hier, via Autoblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*