Nieuwe Jaguar XJ 2010

Een van mijn favo merken laat van zich horen. Jaguar is van plan om hun nieuwe XJ deze zomer te onthullen op de Londense motorshow. Het is een kritiek model voor de Brits geboren, Indiaas geeigendomde kat en het lijkt er op dat de makers alle kasten opentrekken om een succes van deze nieuweling te maken.

jaguar-teaser2

Net zoals de oude XJ zal het 2010-model een lichtgewicht alu-structuur hebben waaraan men een nieuwe 503 pk sterke, supercharged, direct ingespoten 5.0 liter V8 aan toevoegd. Ook gaan er geruchten over een hybride variant.
De nieuwe Jaguar XJ wordt in december van dit jaar in de showrooms verwacht. Om onze smaakpapillen alvast te prikkelen begint de autobouwer tijdens de Shanghai Motor Show van deze week alvast met het rondsturen van wat teasers. Waarvan acte.

1 Comment on “Nieuwe Jaguar XJ 2010

  1. Ik ben zo waanzinnig benieuwd! Zag vandaag een XJ serie 2 en werd weer verliefd. Maar da’s bij klassieke Jaguars ook niet zo moeilijk. Zo werd ik laatst na mijn rit in de HB Special spontaan verliefd op een Jaguar Mk1: De bet-overgrootvader van de bovengenoemde XJ serie 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*