Nieuw auto programma

Heels On Wheels is vanaf 17 november het nieuwe autotainmentprogramma bij Veronica op de Vrijdagavond Auto-avond. Karlein, Suzanne en Monique binden de strijd met elkaar aan, door via internet een bepaald type auto te vinden.

 heels on wheels.bmp

 heels on wheels 2.bmp

 heels on wheels 3.bmp

Ik ga zeker kijken en ben zeer benieuwd of deze dames echte personality’s zijn en iets bijzonders neer kunnen zetten. In plaats van alleen te fungeren als lekkere car-babes. We gaan het zien…Heb gisteren voor het eerst het programma PK gezien waarin Bas van Putten en Rob Kamphues optreden.

achtergrond pk.jpg

Ik vond het heel amusant en ik kan duidelijk voelen dat de heren echte autoliefde koesteren. De interactie is ook leuk; Rob als teaser en Bas als de warrige, serieuzere automeneer. Maar… ik zal er niet voor thuisblijven, een neiging die ik bij Topgear wel heb ;-)) Ergens wel flauw om alles steeds weer langs die Topgear-lat te leggen, maarja de Engelsen zijn daarin gewoon niet te verslaan.In elk geval krijgen de Veronica-lady’s in Heels On Wheels vier testen voor hun kiezen. In de eerste ronde maken ze een proefrit op een circuit, tijdens de tweede ronde moeten ze een taxatierapport laten opstellen en in de derde ronde bekijken ze de praktische kant van de auto. Tot slot racen de dames tegen elkaar. Degene met de meeste punten is de winnares en krijgt een autogerelateerde prijs.

Ik wens ze veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*