Niet op vakantie? Doe de SLS AMG Tour!

Mocht je into robot-spotting zijn, dan blijft het leuk om autofabrieken te bezoeken, anders bekruipt je wellicht al gauw het ‘Been there, done that, got the T-Shirt’-gevoel. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, want sommige makers combineren het een leuk met het ander. Zo kun je bij Mercedes Benz AMG de tour door de Affalterbach fabriek in pakket boeken met bijvoorbeeld een jazz concert, golfmiddagen en ritjes in de grommende Sterren door Beieren, Zwitserland of… spannende Europese circuits. Now we’re talking!

Merc SLS AMG GT3-3

Het heet Spirit of AMG – Emotion Tours en er zijn acht pakketreizen om uit te kiezen waarbij je zowel mooie wijnen als de finish lijn kunt combineren. De reizen beginnen allemaal in Affalterbach, en vervolgens kun je de AMG producten naar andere locaties rijden: het Montreaux pakket brengt je naar een jazzclub in Zwitserland, het Golf pakket naar Munchen met Robert Baker (golfcoach) en Bernd Schneider (golfkampioen) en als je een high-tech fabriek wilt zien, ga je naar Sindelfingen.

Merc SLS AMG GT3

Voor meer actie doe je ‘n DTM pakket waarbij je eerst achter het stuur van een AMG kruipt in Affalterbach, waarna je een DTM-race in Munchen of Hockenheim bezoekt als gast van Mercedes Benz. Ook een mogelijkheid is het AMG Driving Academy pakket waar je een heuse SLS GT3 over een Europees circuit als de Norcschleife, Sachsenring of Spa-Franchorchamps jaagt.

Merc SLS AMG GT3-4

De prijzen beginnen bij 570 euro p.p. voor Spirit of SLS AMG en eindigen ergens rond de 6200 euro voor een Pro Training met een gehuurde SLS AMG. Tot kerst wachten met dit fabuleuze kadootje hoeft niet, de tours beginnen deze maand al. Boeken doe je hier.

Merc SLS AMG GT3-2

Hier een leuk filmpje: Schumi goes wild!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*