MINI’s Hulp op Hete dagen

Het zijn drie concepts en of ze echt in deze vorm op de markt gaan verschijnen is waarschijnlijk nog afwachten. Maar dit MINI-trio past heel goed bij het weer van vandaag dat uitnodigt tot kamperen (en festivals).
*Allereerst is er de MINI Clubvan Camper: ‘s werelds kleinste luxe camper voor een persoon waarin een heleboel grappige, handige gadgets zijn verwerkt zoals een handdouche en keukentje en satelliet televisie.

*Nummer twee is de MINI Cowley is een heus caravannetje dat waarschijnlijk is geinspireerd op The Egg: een zeer compacte caravan voor twee mensen met uitklapbaar gasstel, koelkastje en aanrecht.

*De derde vakantiester is de MINI Countryman ALL4 Camp met een heuse roof-top tent waarmee je de Afrikaanse steppes kunt doorkruisen. Of hij ook bestand is tegen olifanten en grote katten is nog niet bekend. En of je er bij deze temperaturen niet levend in gekookt wordt, ook niet. 😉

Ik vind het in ieder geval geinige concepts, eens zien of MINI de daad bij het woord voegt.

1 Comment on “MINI’s Hulp op Hete dagen

  1. Die caravan en roof-top-tent hoeven ze alleen maar op te nemen in de optielijst. Aanvinken, aftikken en meenemen.
    De ‘camper’ kost iets meer moeite, qua ombouw, dus die geef ik ook de minste kans. Ik vind ‘m wel het leukst, omdat er iets met de MINI zelf gedaan is, in tegenstelling tot de andere twee ‘concepten’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*