MINI – dat meen je niet!

Hier een nieuwtje uit de serie: ‘dat meen je niet!’ MINI gaat wel heel erg ver om zieltjes voor hun cabrio te winnen. Lees even mee:

Iedereen die voor 15 juni 2007 een MINI Cabrio koopt en gebruik maakt van een MINI-lease- of financieringsovereenkomst profiteert van de MINI Cabrio mooi weer garantie. Dus als de zomer in het water valt, ontvangt de MINI Cabrio rijder een vergoeding voor het misgelopen open rijplezier.

mini.jpg

Hoe werkt het? Vanaf meer dan 25 regendagen in het MINI Cabrio-seizoen krijgt de klant na afloop van het seizoen een vergoeding uitgekeerd van MINI Financial Services. Ter compensatie krijgt de MINI Cabrio rijder vanaf de 26ste regendag een vergoeding van € 70 per geregistreerde regendag tot een maximum van € 1.050.Je gaat bijna denken dat het niet zo goed gaat met de financial services van het merk. Of met de verkoop van de cabrio. Hoewel ik me dat laatste niet voor kan stellen…

Het MINI Cabrio seizoen loopt van 1 juli 2007 tot en met 30 september 2007. Via deze link vind je de regenmeter die bepaalt of het een regendag is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*