Lancia Yps in MoMo Design

Het Italiaanse Lancia staat bekend om zijn fraai ontworpen auto’s. Momo vanwege haar designkleding en accessories als horloges, helmen, zonnebrillen en schoenen. De twee merken doen ‘het’ al een tijdje samen en dat resulteert in een kek ogend karretje: de Yps Sport MomoDesign.

yps-voor.jpg

Hij onderscheid zich door zijn 16 inch lichtmetalen, mat gepolijste velgen, donker getinte achterruit en de vier bodykleuren grijs, geel wit en zwart die te combineren zijn met de matte Titanium Grey lak op kofferklep, dak en buitenspiegels. In het interieur zie je veel chroomaccenten, een lederen stuurwiel en een met leer beklede verskenllingspook.

yps-inter.jpg

De ‘normale’ Yps blijft naast de Momo bestaan en kan op 700 manieren aangekeed worden: 12 exterieur-kleuren, 4 uitrustingsniveau’s, 9 bi-colore exterieurstellingen, 9 verschillende interieur-outfits en je kunt kiezen uit 7 verschillende alu-velgen.

yps-achter.jpg

Overigens kreeg de Ypsilon Sport MomoDesign een 95 pk sterke 1.4 16v motor met zesversnellingsbak mee. Hij is er ook met een gerobotiseerde automaat, maar… laat die maar zitten. Wel leuk: het Blue&Me systeem waarmee je handsfree en met spraakbediening kunt bellen. Het leest bovendien je SMS-berichten voor en via de USB-port kun je luisteren naar je digitale muziekbestandjes. De Lancia Ypsilon Sport MomoDesign staat vanaf 1 juli bij de dealer vanaf 17.795 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*