Jaguar XK op basis van vrouwenlijf

De hoofddesigner van de Jaguar XK, Ian Callum, heeft in Jay Leno’s talkshow toegegeven dat hij de wagen heeft ontworpen met het lijf van actrice Kate Winslet, die ook te gast was in de show, in gedachten.

katewinslet.jpg

Het was Kate zelf die de uitspraken van Callum onthulde: “Het is vleiend dat hij zich heeft laten be├»nvloeden door mijn lichaam, ik ben blijkbaar zijn ideale vrouw.” Wel heeft de rondborstige Kate wat kritische puntjes gevonden: ze vind de koplampen namelijk veel te klein. “Ik had graag bij het ontwerp betrokken willen worden.”

jaguarxk.jpg

Ontwerper Callum haastte zich vervolgens om de volslanke (ander woord voor iets te dikke) Kate de hemel in te lullen: “Kate Winslet is mijn ideale vrouw. Ze heeft prachtige vrouwelijke rondingen. Daaronder liggen kracht en integriteit. Ze heeft inhoud, net zoals een auto, en niet alleen een mooi gezichtje.” Een sensuele auto dus, die volgens Callum daardoor ook zeker veel vrouwen zal aanspreken.

Overigens had IK met Kate in gedachten een totaal andere auto ontworpen. Deze bijvoorbeeld ;-))

mazda121.jpg

Bij de XK heb ik meer deze vrouw in gedachten… Elle McPherson, alias ‘The Body’.

ellemcpherson.jpg

Ik hoor graag wat jullie vinden! Welke man of vrouw is welke auto? En waarom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*