IAA Frankfurt (deel 4) BMW X6 Concept

Een showcar waarover meteen grote discussies over de mate van lelijkheid oplaaiden was deze, van BMW, de X6.

bmw-concept-x6.jpg

Ik vind ‘m echt overlopen van logheid, niet mooi dus. Te grof, te groot, te protserig. Deze SAC (Sports Activity Coupe) mist verfijning… Het is ongeveer hetzelfde gevoel dat me destijds overviel toen ik Audi’s Q7 voor het eerst zag: een dinosaurus op wielen. Dat gevoel is nooit meer weggeebt kan ik je melden… Hier de BMW nog even van opzij en van achteren:

bmw-concept-x6-2.jpg

bmw-concept-x6-3.jpg

Wel geweldig mooi in de -overigens prachtige en overzichtelijke -BMW-hal op de IAA vond ik deze nieuwe M3… De M staat voor Mmmmmm, lekker!

bmwm3.jpg

bmwm3-opzij.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*