IAA Frankfurt (deel 1) VW en Toyota

Gisteravond terug gekomen van de IAA in Frankfurt en het duizelt me nog steeds… Hoe bedoel je VEEL??? Opvallend vond ik in elk geval twee concepts: een van Volkswagen, de UP!

volkswagen-up!.jpg

en een van Toyota, de IQ

toyota-iqconcept.jpg

Allebei qua styling een soort ‘antwoord’ op Fiats nieuwe 500. Van Toyota’s PR-man heb ik begrepen dat hun kleine knuffel zeker binnen twee jaar (maar ik denk zelf eerder) op de markt zal verschijnen. Ik vond de kleine Toyota ook de leukste van de twee, net even iets vooruitstrevender en gewaagder, naar mijn idee. Overigens kreeg de kleine VW meer aandacht want ik moest echt mijn best doen om er een foto van te maken; het zag er nl constant zwart van de camerateams en fotograferende en kijkende verslaggevers. Maar dat kan ook aan het feit hebben gelegen dat de Duitsers in Frankfurt – uiteraard – de betere beursplaatsen hebben in de meest bezochte hallen vooraan. Kijk en oordeel zelf, later meer beursnieuws!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*