Hotel Aguas de Ibiza – Santa Eulalia

Vorige week met Ford gelogeerd in het vijfsterren Aguas de Ibiza Spa & Resort op Ibiza. Het is gevestigd in Santa Eulalia, aan de westkust van het Spaanse eiland Ibiza en pas een paar maanden open. Dat was te zien, want de omgeving moet nog wat opgeleukt worden. Naast het hotel ligt bijvoorbeeld nog een groot stuk land braak.

Het hotel zelf is lekker designerig, zonder dat het onpraktisch is met een zeer moderne en luxe badkamer van waaruit je de slaapkamer inkijkt (en omgekeerd). Er is een spa waar ik me – wederom – heb laten masseren en dat ging ook helemaal prima. Je kunt je er ook Aziatisch laten masseren waarbij je op een grote futon ligt. Lijkt me wel wat voor de volgende keer.

Vanaf het balkon had ik uitzicht op de jachthaven en over zee op het nabijgelegen eiland Formentera.

Het personeel vond ik wel een beetje suffig. Een van mijn collega was na zijn massage z’n horloge in de spa-kamer vergeten en oeps, dat was zomaar foetsie. Vreemd… Verder alleszins een aanrader, ook het eten was super. Veel schaaldieren en vis.

1 Comment on “Hotel Aguas de Ibiza – Santa Eulalia

  1. Ziet er erg mooi uit dit hotel Viola! De slaapkamer lijkt wel uit een sprookjesboek en ook het uitzicht op de jachthaven en Formentera moeten zeker bijzonder zijn. In dit hotel zou ik zelf niet snel verblijven, aangaande op je verhaal over het horloge. Echt belachelijk. Zit nu zelf me te orienteren op een vakantie naar Ibiza en een website waar nuttige informatie is te vinden is http://www.ibizavakanties.com. Hier worden weliswaar geen hotels aangeboden als alternatief voor dit Spa resort, maar er is wel veel, overzichtelijk info over Ibiza te vinden.

    Wellicht kan iemand die ook verbleven is in dit hotel nog zijn of haar ervaringen delen, want om één ding kan ik niet heen. Dit Spa hotel op Ibiza is echt een plaatje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*