Harley Davidson Amsterdam geopend

Simone en Albert BokmaGisteravond was ik diep onder de indruk van het prachtige, sfeervolle pand en de aankleding van de nieuwe Harley Davidson dealer in Amsterdam. Eigenaresse Simone Bokma en haar team hebben ontzettend hard gewerkt en ik moet zeggen: haar smaak is absoluut de mijne. Het pand is licht, helemaal van glas en er is een mooie bovenverdieping waar je graag een tijdje toeft. De aankleding is super met beneden een bar en mooie zithoek met prachtige stoere, leren banken en koeienvachten. Boven ook zo’n prachtig zitmeubel waar je even kunt wegzinken als je moet wachten. Helemaal in stijl. De motoren – zowel nieuw als gebruikt – staan er te blinken, de werkplaats is klaar voor klandizie en van de kleding en andere Harley spullen word je helemaal hebberig.

Harley-Davidson-woman

Hier nog wat feiten over de zaak:

Simone heeft een team van negen mensen om zich heen verzameld in Harley-Davidson Amsterdam. De locatie heeft een moderne, stijlvolle uitstraling. Op de begane grond bevinden zich de receptie, de showroom voor gebruikte motoren, het magazijn en de werkplaats. Op de eerste verdieping zijn de showroom met de nieuwe 2012-modellen en specials, evenals een shop met de laatste Harley-Davidson-kleding en -accessoires te vinden. Klanten die moeten wachten op een servicebeurt van hun motor, kunnen terecht in het café of op het buitenterras, waar WiFi beschikbaar is.

Simone Bokma

“Harley-Davidson is het sterkste motormerk ter wereld, maar het is meer dan een merk. Het is een lifestyle,” aldus Simone. “Wij willen van Harley-Davidson Amsterdam een magneet maken voor motorfans en voor mensen die dat nog niet zijn. Daarom houden we de drempel zo laag mogelijk. Iedereen is hier welkom om een kopje koffie te drinken in ons café of op het terras buiten. Voor mij is motorrijden de ultieme manier om je van alles los te maken: totale vrijheid. Die passie wil ik overdragen met mijn tijdschrift ‘Women On Wheels’ en met het enthousiaste team van Harley-Davidson Amsterdam.”

Harley Iron 883

“Wij zijn enorm blij met de komst van deze prachtige nieuwe dealer in de hoofdstad”, zegt Martin Mulder, Country Manager Benelux voor Harley-Davidson. “Het is super om te zien dat Harley-Davidson Amsterdam een duidelijke eigen identiteit heeft en open staat voor een zeer breed publiek. Van beginnend motorliefhebber tot doorgewinterde kilometervreter en van vrouwelijke tot mannelijke bikers. Iedereen die altijd al ‘the real thing’ heeft willen ervaren, kan vanaf nu zijn of haar hart ophalen bij Harley-Davidson Amsterdam.”

Harley Davidson logo

De officiële dealer van het wereldberoemde motormerk is gevestigd aan de Jarmuiden 43 in Westpoort, Amsterdam.

2 Comments on “Harley Davidson Amsterdam geopend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*