Harley Crossbones

Als ik dit zie denk ik aan mijn vrinden van USA Motorreizen: ik wil weer mee! Voila: Harley’s nieuwste softail, de Cross Bones.

Hij heeft het assertieve profiel van een authentieke custom bobber, maar met een geheel eigen karakter. Het nieuwe model is een must-have voor retro-fans. Hij combineert een Springer-voorkant met andere naoorlogse stijlelementen, die typisch zijn voor een bobber. Neem het solozadel met vering, sikkelvormige treeplank, ovalen luchtfilterdeksel en kort voorspatbord in ‘old school’ stijl: je wordt er stil van…

De tweewieler wordt aangedreven door een zwart, glanzend Twin Cam 96B motorblok met Cruise Drive zesversnellingsbak. Het blok is stijf gemonteerd in het frame, waardoor je de motor goed tussen je benen voelt. De sequentiële elektronische brandstofinjectie (ESPFI) is standaard op alle Softail-modellen. Onder het zadel zit een opvallend hoefijzervormig oliereservoir met de beroemde patentbadge van Harley-Davidson.
De Cross Bones is verkrijgbaar in de belangrijkste custom graphics en kleuren, zoals het nieuwe Dark Blue Denim, Vivid Black, Black Denim en Olive Pearl.

De Cross Bones is er vanaf €19.595.

2 Comments on “Harley Crossbones

  1. Geweldige motor , ik heb zelf een crossbones maar heb deze motor toch nog een beetje aangepast , achterspatbord van Fatboy en volledig matzwart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*