Ford Focus Coupe Cabriolet

Een van mijn goede voornemens voor 2008 is dat ik niet meer ga zeggen ‘dat ik het zo druk heb’. Dat is zoooo 2007… 😉 Vandaar dat ik nu zeg: ik ben lekker bezig! Ook vandaag dus even geen gelegenheid tot lange schrijfsels, alleen voor -wederom – een foto van een nieuwkomer: de Ford Focus Coupe Cabriolet. Kleine opmerking: sjezis, wat was die facelift broodnodig zeg. De oude vond ik tamelijk ugly. Hier de nieuwe:

En dit is de oude, teiltje klaar, scrollen maar…

5 Comments on “Ford Focus Coupe Cabriolet

  1. Wat een domme mutsenpraat. Dat het model van de Focus CC geen schoonheidsprijs verdient is wel duidelijk. Het is overigens wel een heel lekker rijdende auto. maar waar het om gaat is dat er geen enkel verschil te zien is tussen het originele model en het model na de “facelift” wordt verkocht. Oh sorry, er zit een randje chrome boven de grill. Tuurlijk dat maakt die auto volstrekt anders. Teiltje klaar, lullen maar…

  2. Tja, weer zo’n type dat meteen gaat schelden op vrouwen als ze een andere mening hebben dan hij. Ik heb mijn teiltje nu al vol van jou ‘Ezze Joffie’. Waarom kun je je mening niet op een geciviliseerde manier geven? Woon je in het kamp ofzo?

  3. Ach ja, ik heb wel eens het idee dat sommige mannen het leuk vinden om een vrouw af te zeiken. Vooral als de betreffende vrouw het over auto’s heeft. Eigenlijk moet ik zoiets meteen deleten, maarja… 😕

  4. We (als in ‘wij mannen’) zouden juist blij moeten zijn met vrouwen die onze liefhebberij delen…
    Hoef je minder lang uit te leggen dat je die Lotus Elise op Ebay écht niet kon laten staan… :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*