Fiat Sedici

Ideale Italiaan

fiat sedici.jpg

Fiat introduceerde onlangs zijn nieuwe aanwinst: de Sedici. De compacte Italiaan wordt zeker populair bij vrouwen, want hij geeft je in allerlei opzichten het veilige SUV-gevoel waar dames over het algemeen zo van houden. Hiermee scoort hij ook bonuspunten:
1. Je hoeft niet door je knieën als je je kinderen in hun zitje of je boodschappen achterin zet. De Sedici staat namelijk wat hoger op z’n banden dan ‘gewone’ wagens waardoor ook in- en uitstappen gemakkelijk gaat.
2. De zit is hoog en ook als het sneeuwt, regent of ijzelt zit je veilig in deze vierwiel-aangedreven Italiaan. Als bonus kun je ermee offroad; ook met modder, zand en bergen kan deze klimgeit uit de banden.
3. Zijn uiterlijk is aantrekkelijk: robuust en stoer met dikke bumpers. Zijn innerlijk is comfortabel en hip met bekleding in mooie stoffen en leuke kleuren.
4. Hij is vriendelijk voor degene achter het stuur, rijdt lekker vlot en levendig en hij schakelt gemakkelijk en trefzeker.
5. Hij drinkt bescheiden, zeker voor een wannabe SUV! Tijdens de test reden we zelfs 1 op 15. De Sedici is er met 1.6 benzinemotor en met 1.9 dieselmotor met roetfilter.
De Fiat Sedici is er vanaf €20.995.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*