Eend in de Provence

c-huureeneend Met dit weer dringt het vakantiegevoel zich in alle hevigheid op. Hier een leuk adresje als je op zoek bent naar het ultieme ‘La Douce France’ gevoel. Het heet: huur een Provençaals huis met zwembad. Vanuit deze pied à terre maakt je super uitstapjes in de omgeving in de bijbehorende lelijke eend!

c-huureeneend21

De villa staat in Reillanne, een leuk, hooggelegen dorpje met een mooi uitzicht over de Luberon. De streek is, met gemiddeld driehonderd zonnige dagen per jaar ideaal als vakantiestek. Je gooit het eendendakje open en geniet van de wind in je wimpers als je over de kleine weggetjes in de omgeving. De eend voelt zich hier thuis en door de beroemde vering ontstaat het gevoel dat je over de weggetjes zweeft.

c-huureeneend3

Hij is bovendien uitgerust met een picknickmand en een koelbox zodat je onderweg, op een Provençaalse markt, lekkers kunt kopen voor een romantische picknick onderweg.
Het huis is vrijstaand en geschikt voor vier personen. Er is een mooie tuin om in te relaxen en op het deels overdekte terras kun je heerlijk BBQ-en.

c-huureeneend4

Meteen een tipje om er te komen: KLM biedt een retourvlucht Amsterdam – Marseille aan voor ongeveer €320 p.p. Het huis huur je vanaf € 999 per week. Klik HIER voor meer info.

6 Comments on “Eend in de Provence

 1. @Viola:
  Fietsen op Bali natuurlijk.
  DOEN!

  😉

  PSpraatje om u over de streep te trekken:

  Voor mensen die op een laagdrempelige manier willen kennismaken met Azië is deze fietsvakantie door paradijselijk Bali ideaal. Ontdek de rijke hindoecultuur op dit schitterende eiland, waar culturele evenementen en manifestaties bloeien als nooit tevoren. Begin uw vakantie met twee nachten in een goed hotel met zwembad aan zee in Sanur. Fiets langs prachtige stranden, de mooiste rijstvelden van de wereld en langs desa’s. Bekijk de kleine tempeltjes en offerplaatsen langs de weg en bewonder het houtsnijwerk en de traditionele dansen. Wandel door felgroene rijstvelden. Overnacht in comfortabele bungalows aan zee en ga snorkelen, duiken of op dolfijnexcursie. Rijd door schitterende gebieden die nog niet ontdekt zijn door de massatoerist. Luister na een dag fietsen op uw veranda naar een krekelconcert en wentel u in de vriendelijkheid van de Balinezen. Vanwege de korte dagafstanden is deze route ook geschikt voor kinderen; houd wel rekening met heuvels

  PS2
  Eerste tekstberichtje op deze site waarin het “A”-woord niet voorkomt vermoed ik? Maar dat vergeef je me wel denk ik… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*