Car Tunes – Disco classics

Weer wat nieuwe tunes voor inspiratie achter het stuur: ken je deze nog?


 
Wat vond ik hem toen al een oude vieze man, ik begreep niet dat Ellen Foley met hem wilde zingen, laat staan… Maar wat een nummer is dit nog steeds! Stop right there! Geweldig.

Dit nummer ooit live gehoord in Paradiso, wat een show. Die man was all over the place, zoals een artiest hoort te zijn. Buiging voor Lenny!

Ik werd hier altijd heel vrolijk van, heb me laatst laten vertellen dat de tekst helemaal nergens over gaat, maar wat heb ik hier vaak op staan dansen. Met mijn blik geplakt aan het (toen heel moderne) videoscherm en niet op zanger Simon le Bon maar op John Taylor, de gitarist. Cool nummer nog steeds, heel verrassend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*