Car Music – Jeff Healey in memoriam

Net hoorde ik tot mijn grote schrik dat een van mijn geliefde gitaristen – over super carmusic gesproken – op zondag 2 maart in zijn woonplaats Toronto is overleden: de blinde Jeff Healey is 41 jaar geworden, overleden aan longkanker. Sjemig, wist niet eens dat de beste man ziek was… Het ga je goed Jeff 🙁

Ik neem afscheid met dit nummer, dat ik nog steeds een van zijn mooiste vind.

Hopelijk houdt zijn tegenspeler in Road House (Jeff speelde daarin een gastrolletje en min of meer zichzelf, een blues-muzikant) de acteur Patrick Swayze het nog wat langer volhoudt, hij heeft pancreas-kanker…

2 Comments on “Car Music – Jeff Healey in memoriam

  1. Ik had het ook gehoord, en eerlijk gezegt ken ik hem niet. Maar ik moest als eerste de blues leren spelen van mijn gitaarleraar, so respect. Ik hoop ook dat Swayze er zichzelf doorheen trekt. Hij speelde in de film “Black Dog” de hoofdrol. En dat is naar mijn inziens de laatste echte truckersfilm ooit gemaakt.

  2. ben altijd een grote fan geweest van Patrick Swayze omdat hij gewoon gewoon was. Zijn prive leven heeft hij altijd beschermd en is erin geslaagd om altijd in zijn huwelijk te geloven .
    Bedankt Patrick , je was een voorbeeld en je zal altijd in mijn gedachte zijn . Veel liefs X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*