Car Channel

Goed nieuws voor de autominnende tv-verslaafden onder ons: de Nederlandse tv-zender CarChannel is vanaf vorige week in het grootste deel van Nederland te ontvangen. Voorheen was CarChannel alleen nog te zien in het zuidwesten van Nederland. Vanaf december wordt de autozender ook doorgeven door Casema, @Home en Multikabel via digitale televisie. CarChannel is een digitaal themakanaal dat 24 uur per dag programma’s uitzendt over auto’s. Het is het eerste Nederlandse kanaal dat zich richt op iedereen met een interesse in auto’s.

Door het brede programma-aanbod komen alle mogelijk denkbare onderwerpen rondom de auto aan de orde, zoals Tuning, 4×4 off road, Techniek, Actueel, Sports & Adventure, Oldtimers & Classics en On the Move. CarChannel wil hiermee een programmering neerzetten die breder, dieper en actueler is dan het huidige aanbod van autoprogramma’s op de Nederlandse televisie.
Op dit moment is CarChannel te ontvangen via Casema, @Home, Multikabel, Delta en CaiW. Door deze ontwikkeling heeft CarChannel een digitaal bereik van ca. 1,3 miljoen kijkers.

Ik wens de makers veel succes! Klik hier voor een promo.

1 Comment on “Car Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*