Cabrio Raden (deel 3)

cabrio-raden3.jpg

Hier de derde aflevering uit de quiz ‘Cabrio Raden’. In welke cabriolet zit ik hier? Kijk de komende dagen op dit weblog en je ziet mij in totaal in zes cabrio’s waarvan je het merk en de uitvoering moet raden. Na Hemelvaartsdag 2009 volgt de laatste aflevering en kun je mij jouw uitkomst mailen. Onder de juiste inzenders verloot ik een radiografisch bestuurbare F1 Renault.

Tagged with:
8 comments on “Cabrio Raden (deel 3)
 1. de vlaeminck says:

  Volkswagen Eos! Ik ga voor de F1 Renault! ๐Ÿ˜€

 2. VBHfan says:

  ships alweer tweede.
  en ook nog eens met de EOS..

 3. VonStroke says:

  VW EOS inderdaad, zie ventilatieroosters.

 4. Ken says:

  Da’s toch een kleine fetisj aan’t worden, hรจ Viola – jij gefotografeerd in een testwagen?;)

 5. mary says:

  volkswagen EOS!! only girls allowed !

 6. David says:

  Eos!!

 7. BART! says:

  @ David…..volgens mij loop jij een beetje achter op de gebeurtenissen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*