Autovisie’s Ode aan de Vrouw

Omdat men bij Autovisie toch wel graag hoort hoe vrouwen over auto’s denken, maakte men een in-blad vrouwenspecial. Ik werkte er met veel plezier aan mee.

Autovisie-vrouwenspecial

Zo testte ik samen met racevrouwen Paulien Zwart en Gaby Uljee en met twee vriendinnen Nicole en Pam een hele rits auto’s uit het B-segment. Over vrouwenlogica gesproken, dat leverde grappige uitspraken op. Daarnaast nam ik plaats in een vrouwenpanel waarin we vragen als: ‘Waarom kunnen vrouwen niet kaartlezen’ te beantwoorden kregen. Zucht! Zie vooral ook de grappige tekstbalonnen die vormgeefster Astrid Hakkert erbij verzon. Ook gaf ik tips voor autoverkopers: zo verkoop je aan vrouwen. En, ook leuk: Daphne Deckers geeft haar visie op de heer in het verkeer. Zij deelt mijn mening dat een leuke man met iedere auto weg komt. Zo mag Daniel Craig Daphne rustig in een Prius komen ophalen 😉 Ren dus naar de winkel en scoor dit bijzondere nummer.

5 Comments on “Autovisie’s Ode aan de Vrouw

 1. Invloed van “moeder” Telegraaf?

  Autovisie met een vrouwelijke touch, zie de steigerende reacties van de mannelijke lezers al voor me, hun blad wordt overgenomen door het andere geslacht.

  Tussen de regels door proef ik ook een enigszins gelaten houding bij Ton Roks, lijkt niet zo blij met deze van boven opgelegde omslag. Lacht als een agrariër met kiespijn.

  Overigens heb ik me prima vermaakt met dit nummer.

  Afz.: autovisieabonnee (man) sinds een jaar of twintig.

 2. Dat bedoel ik: het is voor de afwisseling best leuk. Al begrijp ik ook Ton, vooral als er dames als Sonja Bakker columns moeten gaan schrijven. 😉

 3. Ik vond het de meest oninteressante autovisie in jaren. Met alle respect hoor maar sorry, als Daphne Dekkers en Sonja Bakker hun mening moeten gaan geven over auto’s dan ren ik snel naar de w.c. Praat over dingen waar je verstand van hebt en niet over auto’s.

 4. Tja, smaken verschillen. Maar waarom zouden die vrouwen niet ook hun mening mogen geven? Alsof alleen mannen dat mogen…

 5. Tja, alsof alleen mannen auto’s leuk vinden!!! Ik vond het een heel geslaagd nummer…proefde ook vooral herkenning bij het stukje hoe een vrouw benaderd wordt wanneer zij de dealer binnenstapt…niet dus of erger nog er word je een slap verhaaltje opgehangen, moet je dus bij mij echt niet mee aankomen, ben ik meteen weg!

  Afz: een Alfa Romeo liefhebster in hart en nieren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*