Autosalon: Tarzan bij de auto?

Autosalon van Parijs: carhunks aanwezig?

autosalon parijs.jpg

Als je dit leest, ben ik net onderweg terug van de Autosalon van Parijs. En aangezien mijn mannelijke collega’s altijd druk car-babes spotten (al zeggen ze tegen mij natuurlijk altijd dat ze er niets aan vinden, die vrouwen die in de weg staan bij de auto’s), heb ik er mijn best gedaan om de beurs eens te testen op het mannelijke hunk-gehalte. Ik kon me namelijk herinneren dat er vorig jaar op de stand van Lancia in Frankfurt wel degelijk een lekker ding bij de Ypsilon stond… Morgen meer beursbengels! Oh ja, mocht je erheen willen: de Autosalon van Parijs wordt dit jaar gehouden van 30 september tot 15 oktober.

tarzan.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*