AutoRAI Ladies Day – Impressie (2)

Gisteren dus genooooten van de Lady’s Day op de AutoRAI en ook Opel deed er haar of zijn stinkende best om het de Lady’s naar de zin te maken. Daar werd dat gedaan middels een modeshow samen met modemerk Mango. Actreutel/Voetbalvrouw Victoria Koblenko mocht de show aankondigen. Beetje jammer dat ze alles oplas van haar briefjes, want zo maak je geen contact met je publiek Vicky!

ladiesdayopel.jpg

Jeroen Maas van Opel noemt mij ‘negatief’ als ik dit soort opmerkingen maak, maarja, iemand moet het zeggen, nietwaar? Ik voel me in elk geval altijd ZEER geroepen om dat te doen, haha.

ladiesdayopelmodeshow.jpg

De show op zich vond ik nou ook niet van je helahola, helaas Jeroen…De modellen liepen er nogal verveeld bij en qua choreografie en muziek kon er ook wel wat vrolijkers af.

ladiesdayopelmodeshow2.jpg

Ik begrijp wel dat een modeshow een marketing-truuk is om meer vrouwen te trekken en om te verjongen. Maarja, ik hou nu eenmaal meer van authenthiek en ja heeeeel gek: van de auto’s op de stands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*