House of Healing

In deze kamer van mijn ‘huis’ draait het allemaal om lichaam en geest.

Massages
Vastzittende schouders en nek na een dag werken achter de computer? Pijn(tjes) na het sporten? Of gewoon zin in een uurtje aandacht voor jezelf door middel van een massage? Dan ben je bij House of Healing aan het juiste adres. Viola Robbemondt behaalde haar diploma’s sport,- en ontspanningsmassage en is op afspraak beschikbaar.

massage

Er wordt verwarmde olie (Volatile) gebruikt en zowel behandelingen van een half uur als een uur zijn mogelijk. Voor meer informatie gebruikt u het contactformulier. Cadeaubonnen, om een ander mee te verwennen en verrassen, zijn ook beschikbaar.

Coaching
Zit je niet lekker in je vel, heb je vaak onenigheid met je partner, baas of collega’s? Weet je niet goed wat je wilt in het leven en/of de liefde? Of wil je gewoon eens een onpartijdige gesprekspartner? Een reeks coachinggesprekken kan veel helderheid geven.

coaching

Bij de Life Foundation volgde Viola de coachingstraining volgens de Deepak Chopra methode. Door de gerichte vragen die je gesteld worden, kom je tot inzichten en krijg je helderheid zodat je weer vol zelfvertrouwen verder stapt op jouw unieke levenspad.

Voor meer info over een coachingtraject of een los intake- of kennismakingsgesprek gebruik je het het contactformulier in. Viola neemt dan z.s.m. contact met je op.

PS: House of Healing is niet aangesloten bij ziektekostenverzekeraars.