House of TXT

viola-tankenIn dit ‘huis’ draait het om geschreven praatjes en geschoten plaatjes.

Redactionele Teksten
Heb je behoefte aan een lekker lopende en goed onderbouwde tekst voor je tijdschrift? Wil je iemand laten interviewen en dit uit laten werken tot een feature dat gretig gelezen wordt en waarover mensen napraten? Zoek je frisse, onconventionele invalshoeken voor sleetse rubrieken?

Viola Robbemondt is hiervoor in te huren. Ze is gespecialiseerd in redactionele producties – reportages, interviews, achtergronden en columns – voor allerlei soorten uitgaven, van krant tot glossy, blogs en websites.

magazines

 

Commerciële tekstproducties
Websites tekstueel opfrissen, originele nieuwe pagina’s en invalshoeken bedenken. En de mensen achter een bedrijf in de schijnwerper zetten en hun inspirerende verhalen helder en karakteristiek aan de wereld meegeven. Dat is wat Viola het liefst doet als het gaat om originele content voor bedrijven en hun eigen magazines & blogs en websites.

Schrijven1

Advies
Betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als de klant. Viola voelt dat van haar kruin tot in haar tenen en kan als geen ander uw brainstorm-sessie verrijken met frisse ideeën. Daarbij leeft ze zich in in zowel opdrachtgever als consument waarbij die laatste altijd voorop staat. Gewoon, omdat ze zelf ook een consument is.

brainstorm

Fotografie
Bij haar interviews en reportages levert Viola op aanvraag ook de foto’s. Portretten zijn haar favoriet en kenmerkend voor haar werk zijn de heldere kleuren en de ontspanning in de ogen van haar ‘onderwerpen’. Of dat nu een mens is, of…

Viola - Paard

Vergoedingen
Voorafgaand aan een opdracht overlegt Viola over de kosten. Al naar gelang de werkzaamheden wordt gerekend met vaste tarieven per dagdeel of opdracht. Of er is een vergoeding per geschreven woord. Vul het contactformulier in voor meer info en offertes. En kijk op CV voor Viola’s werkgeschiedenis en huidige opdrachtgevers. 

[Portret Viola door David de Jong]